duminică, 4 septembrie 2011

Cam aşa

Am un zâmbet nou de câteva luni. Mi l-au cusut prin mai după o operaţie complicată, timp de câteva ore. Ţesuturile au fost asimilate complet, toţi muşchii feţei răspund perfect buzelor. Până şi coluţurile au fost ridicate dinadins în sus, să elimine orice posibilitate ca ele să se mai scurgă vreodată în jos, sub impulsuri lacrimale. Următoarea intervenţie va fi pe cord deschis. Au uitat să dezamorseze bomba care la fiecare ticăit îmi cutremură buza de jos.


-7 minute.

Şi ce bine ar fi dacă a-ţi folosi şi voi "remove usb safely". Dar nu, voi nici nu ştiţi de procesul ăsta. Scoateţi direct. Şi apoi când aveţi nevoie din nou să îl conectaţi la calculator, nici nu vă puneţi problema că nu o să meargă. Şi merge. Şi iar îl scoate-ţi aşa, fără să vă pese. Dar într-o zi, usb-ul nu o să mai răspundă. Şi o să-l cauţi prin My Computer, dar degeaba. Nu o să mai fie niciodată acolo. Şi o să fi nevoit să iei altul. Pentru că ai nevoie. Mereu ai nevoie să fi conectat. Dar nu o să fie la fel. Poate o să fie mai prost, poate o să fie mai ieftin. Sau poate o să fie mai bun. Dar degeaba, pentru că oricum, o să faceţi la fel cum a-ţi făcut cu primul.. şi o să se strice. Bang.
Şi da, pentru că n-ai ştiut să dai click pe ce ţi-am zis mai sus.
Aşa că data viitoare când îţi conectezi un usb la PC, asigură-te că înainte să-l scoţi, dai "remove usb SAFELY". Ok? Ok.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu